Calendar Girls, opbrengst kalender gaat integraal naar Stichting tegen Kanker

Calendar Girls, opbrengst kalender gaat integraal naar Stichting tegen Kanker

Na het grote succes van de film in 2003, is ‘Calendar Girls’ nu in Theater Elckerlyc in Antwerpen te zien. Het theaterstuk is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een groep vriendinnen die een naaktkalender maakt nadat een van hun mannen kanker krijgt.

Actrices Ann Van den Broeck (meter van Stichting tegen Kanker en Levensloop Edegem), Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin (meter van Levensloop Deinze), Veerle Malschaert en Mieke Bouve gaan ook echt uit de kleren voor Stichting tegen Kanker. Net zoals in de film, maakte de topcast een smaakvolle naaktkalender. Backstage Producties schenkt de opbrengst hiervan volledig aan Stichting tegen Kanker. 

Stichting tegen Kanker is ontzettend blij met dit initiatief van onze meter actrice Ann Van den Broeck, die vorig jaar zelf met borstkanker werd geconfronteerd.

Ik vind het heel bijzonder dat mijn collega’s samen met mij hebben geposeerd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om op alle mogelijke manieren kanker te bestrijden en te investeren in het welzijn en de gezondheid van wie erdoor getroffen wordt. Het gaat ons allemaal aan. Daarom ben ik ook zo blij dat ik Stichting tegen Kanker als goed doel mocht kiezen voor de opbrengst van deze kalender.” 

Calendar Girls loopt nog tot 14 mei in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Meer info vind je hier.

Wil jij de verjaardagskalender thuis ontvangen? Dat kan. Klik hier, scroll helemaal naar beneden en bestel je exemplaar.  

Andere RESSOURCES