Doe een gift

Doe een gift

Met een gift geeft uw bedrijf de strijd tegen kanker vleugels. Grote giften geven een enorme boost aan zowel wetenschappelijk kankeronderzoek als projecten die mensen met kanker en hun naasten informeren, begeleiden en steunen. 

Hoe doet u een gift?

Dat is eenvoudig. Schrijf uw schenking over op het rekeningnummer van Stichting tegen Kanker BE45 0000 0000 8989 (een mededeling is niet vereist).

Waarom Stichting tegen Kanker steunen met een gift?

1. UW BEDRIJF HELPT WETENSCHAPPELIJKE BEURZEN VOOR TOPONDERZOEKERS TE FINANCIEREN

Die zogeheten Wetenschappelijke Grants kennen wij om de twee jaar toe aan de beste Belgische onderzoekers met de meest beloftevolle projecten. Met uw steun helpt u hen nieuwe manieren te vinden om kanker op te sporen, te behandelen en te genezen. 

2. UW BEDRIJF DRAAGT FINANCIEEL BIJ AAN ONZE SOCIAL GRANTS

Die beurzen reiken we uit aan projecten die het welzijn van patiënten en hun familie verhogen. Zo helpt uw onderneming bijvoorbeeld mensen die kanker gehad hebben of die hun kankerbehandeling net achter de rug hebben, om goed ondersteund weer aan het werk te gaan.

3. DE GIFT VAN UW BEDRIJF IS IN GOEDE HANDEN

Stichting tegen Kanker heeft sinds 1924 een unieke expertise opgebouwd in de financiering van het kankeronderzoek in België. 

Word partner

Word partner
Meer info
Contacteer ons

Bernard Buntinx helpt u graag verder.