Nieuwe CEO

Nieuwe CEO

Bruno Colmant wordt CEO ad interim van Stichting tegen Kanker

Patricia Lanssiers vertrekt bij Stichting tegen Kanker om persoonlijke redenen. Bruno Colmant legt zijn functie als bestuurslid neer en wordt CEO ad interim.

Het voorbije jaar legde Patricia Lanssiers de fundamenten van de strategie voor de komende jaren nu Stichting tegen Kanker haar tweede eeuw ingaat. De organisatie viert dit jaar immers haar honderdste verjaardag. Prof. Pierre Coulie en Prof. Eric Van Cutsem, de twee co-voorzitters van het Bestuursorgaan en iedereen bij Stichting tegen Kanker danken haar van harte voor het werk dat ze tijdens haar mandaat heeft verricht.

Bruno Colmant trad in oktober toe tot het Bestuursorgaan en is al goed vertrouwd met de uitdagingen en werking van Stichting tegen Kanker.

Het is van onschatbare waarde om te kunnen rekenen op de expertise en visie van Bruno Colmant, gezien zijn jarenlange ervaring in hoge verantwoordelijke functies. Onderzoekers, mensen met kanker en iedereen die zich onvermoeibaar inzet in de strijd tegen kanker zijn onder zijn bestuur in goede handen.
Prof. Pierre Coulie en prof. Eric van Cutsem, co-voorzitters Stichting tegen Kanker.

“De afgelopen maanden ben ik me als lid van het Bestuursorgaan bewust geworden van de grote uitdagingen waar Stichting tegen Kanker voor staat. Het is een enorme eer, maar bovenal een persoonlijke verplichting, om mijn tijd, energie en vaardigheden in te zetten voor de nobele zaak van deze mooie organisatie. Ik wil de leden van het Bestuursorgaan bedanken voor hun vertrouwen.”
Bruno Colmant, CEO ad interim Stichting tegen Kanker.

Andere RESSOURCES