![Alcoholvrij aperitief](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_aperitif-sans-alcool.png)
Alcoholvrij aperitief
![Feestelijk recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-festive.png)
Feestelijk recept
![Gezond recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-saine.png)
Gezond recept
![Lente](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_printemps.png)
Lente
Ingrediënten
- 15 cl bietensap
- 25 cl sinaasappelsap
- 20 cl gefilterd appelsap
- 1 citroen
- gehakte munt (4 blaadjes)
- Versiering: sinaasappelschijfjes
Voorbereiding
Pers de citroen uit. Giet het sap bij de andere sappen in een shaker waaraan u enkele ijsblokjes toevoegt. (U kan de ijsblokjes ook in het glas doen). Schenk de glazen in en versier ze met een sinaasappelschijfje. Strooi er wat fijngehakte munt op.