![Veranderde smaak](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_plat-principal.png)
![Tijdens een kanker](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_pendant-le-cancer.png)
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
![Lente](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_printemps.png)
![Winter](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_hiver.png)
![Zomer](https://kanker.be/wp-content/uploads/2024/01/FCC_icones_recettes_ete.png)
Ingrediënten
- 480 g kabeljauwfilet
- 4 tomaten
- 2 bio citroenen
- 2 venkelknollen
- 26 zwarte olijven
- olijfolie, peper, zout
- 1 handvol verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn)
- Bakpapier of siliconenpapillot
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging,vermoeidheid)
Dit is een recept uit het boek van Isabelle Delaleu ‘Mes
recettes santé pendant un traitement anticancer’ van uitgeverij
Leduc.s.
www.editionsleduc.com/produit/414/9782848997544
www.facebook.com/mesrecettessantependantuntraitementanticancer