Ingrediënten
- 1 eetklare ananas
- 800 g krieltjes in de schil gestoomd
- 600 g kleine kippenborstfilets
- 2 rode uien
- 16 witte padenstoelen
- houten stokjes in water gedrenkt (voorkomt dat ze gaan verbranden op BBQ)
- MARINADE : 2 el mosterd - 2 el honing - 1 el soja saus - peper - 1 el olijfolie - 1 teen look
- AVOCADO DIP : 2 avocado’s - 1 potje Griekse yoghurt -1 el olijfolie - sap van 1 limoen en zeste - pezo
- SALADE : 2 courgettes - 6 abrikozen - pezo - 3 el hazelnoot olie - basilicum- sap en zeste 1 citroen
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Zin in een ander zomers en smaakvol gerecht ? Probeer dan zeker onze kipfilet met pistachenoten en sinaasappelsalade – licht, fris en heerlijk gekruid.