Ingrediënten
- 200 g rode bieten
- 75 g noten (walnoten, pecannoten)
- 2 teentjes look
- 25 g klassieke peterselie
- 25 g platte perterselie
- 25 g tuinkers
- 25 g platte peterselie
- 25 g basilicum
- 1 el oregano
- 50 ml veganaise
- 1 el citroensap
- Snuifje kaneel
Voorbereiding
Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Tip :
Heerlijk als bijgerecht, of als topping op een broodje.
Dit is een recept van chef Cathy Goyvaerts van Wonderworld, dat ze bereidde tijdens een ‘veggiedemo’ rond vegetarisch broodbeleg van EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief) voor de collega’s van Stichting tegen Kanker.
Probeer ook eens onze champignonsalade met verse basilicum, een ander vegetarisch en voedzaam recept.