



Ingrediënten
- 200 g kippenlever, gespoeld en gereinigd
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 knoflookteentje, geperst
- olijfolie
- 200 g paddenstoelen, fijngehakt
- peper
- een snufje zout
- 50 g broodkruim
- 4 kipfilets
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel Provençaalse kruiden
- 20 groene asperges 200 g (groene) tagliatelle
- 200 ml rode wijn
- 400 ml gevogeltefond
- 100 g boter, in blokjes
- 1 eetlepel dragon, fijngehakt
- een snufje zout
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Zin in nog een lekker gerecht met gevogelte? Probeer dan zeker de provençaalse gevogeltefilet – eenvoudig, smaakvol en aangepast aan jouw noden.