![Alcoholvrij aperitief](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_aperitif-sans-alcool.png)
Alcoholvrij aperitief
![Feestelijk recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-festive.png)
Feestelijk recept
![Gezond recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-saine.png)
Gezond recept
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
Herfst
![Lente](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_printemps.png)
Lente
![Winter](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_hiver.png)
Winter
![Zomer](https://kanker.be/wp-content/uploads/2024/01/FCC_icones_recettes_ete.png)
Zomer
Ingrediënten
- 15 cl mangosap (exotische winkels)
- 15 cl citroensap
- 30 cl ananassap
- 10 cl kokosnootcrème
- Versiering: 4 sneetjes ananas, 4 gekonfijte kersen en 4 takjes munt
Voorbereiding
Alle ingrediënten in een shaker gieten en krachtig schudden. Over 4 « long drink » glazen verdelen en versieren.