Andrea Cornez

Andrea Cornez

Individuele coach

De terugkeer naar het werk is een belangrijk moment. Heeft deze baan nog zin voor mij? Moet ik overwegen voltijds of deeltijds terug aan het werk te gaan? Ben ik nog bekwaam? Dit zijn enkele van de vragen die door coaching kunnen worden beantwoord. Met mijn certificatie door de Stichting tegen Kanker, mijn ervaring als patiënt en als coach, ben ik toegewijd om u in deze overgang te begeleiden.

Geloof in jezelf: door kanker heb je nieuwe vaardigheden, kracht, moed, geduld, veerkracht… en nog zoveel andere dingen ontwikkeld waarop je kunt vertrouwen om deze belangrijke uitdaging aan te gaan.

Elke traject is anders, elke persoon is uniek, ik bied u een aanpak op maat die we samen zullen bepalen.

Wat is een coach? Een coach is iemand die actief luistert, die vriendelijk is en die u, door zijn of haar vragen, in staat stelt een stap terug te doen en een andere kijk te krijgen op een doel dat u wenst te bereiken of een moeilijkheid waarmee u bent geconfronteerd.

Vertrouw op jezelf, sta open voor je intuïtie en luister naar je lichaam. Weer aan het werk gaan kan een uitdaging zijn. Laten we er samen tegenaan gaan! Laten we het veld openen voor al je nieuwe mogelijkheden.

Ik kan u begeleiden in het Frans en het Nederlands. Persoonlijk of online.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer informatie wenst op 0472 805 865

Corporate coach

Gespecialiseerd in de terugkeer naar werk na kanker en met 25 jaar ervaring in Human Resources, zowel in soft als hard HR, ben ik gepassioneerd door de mens en zijn plaats in het bedrijf als een essentieel radertje.

Reïntegratie vergemakkelijken en een nieuwe dynamiek tot stand brengen, zodat iedereen zijn plaats kan vinden en zich daar goed bij voelt, is een uitdaging die mij fascineert en mij elke dag in mijn werk motiveert. Ik zie dit als een winst voor uw werknemer, uw bedrijf en de maatschappij in het algemeen.

Deze globale aanpak leek mij vanzelfsprekend na mijn coachingsopleiding en na mijn eigen ervaring met kanker en de uitdagingen waarmee dat gepaard gaat.

Ik bied u ondersteuning bij het beheer van de terugkeer naar het werk voor uw HR-team, uw medewerkers, uw managers en uw werknemer, alsook coaching op maat om deze terugkeer te vergemakkelijken, een open en constructieve dialoog waarbij alle betrokken partijen worden betrokken.

Enthousiasme, welwillendheid en niet oordelen zijn mijn waarden die ik graag met u zal delen.

Ik kan u begeleiden in het Frans en het Nederlands. Persoonlijk of online

Contact :

  • 0472 805 865

Locatie : Vlaams Brabant, Brussel