Ingrediënten
- 400 g volkoren pasta, zachtgekookt
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 el geraspte emmentaler kaas
- olijfolie om cupcakebakvorm in te vetten
- Voor de 7 groenten saus: 1 el olijfolie, 1 grote zoete ui, ½ venkel, ½ courgette, 1 rode paprika, 1 gekookte rode biet, 2 dikke jonge wortels, 700 ml tomatencoulis, 1 klein potje tomatenconcentraat, 1 snuifje zout, peper, 2 kl honing, 1 tl oregano, 24 kwarteleitjes, hardgekookt
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Zin in een ander pastagerecht ? Probeer dan zeker onze pastasalade met roquefort-saus – een romige en voedzame variant.