Ingrediënten
- 400 tot 600 g witte vis (kabeljauw, zwaardvis, zeebaars, …)
- 4 tomaten
- 8 limoenen
- 2 avocado's
- 4 lente-uitjes of rode uitjes (alleen als je ze verdraagt)
- 20 takjes koriander (of diepgevroren, fijngehakte koriander)
- 12 tot 16 olijven (naar smaak)
- 4 flinke snufjes oregano
- 6 el olijfolie
- Peper
- Een snufje zout
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Extra troef : Dit gerecht kun je ’s avonds klaarmaken voor de lunch van de volgende dag, of ’s morgens voor het avondmaal. Handig!
Dit is een recept uit het boek van Isabelle Delaleu ‘Mes
recettes santé pendant un traitement anticancer’ van uitgeverij
Leduc.s.
www.editionsleduc.com/produit/414/9782848997544
www.facebook.com/mesrecettessantependantuntraitementanticancer
Zin in een ander licht en smaakvol visgerecht ? Ontdek dan zeker de vissoufflé met seizoensgroenten, ook aangepast aan de voedingsbehoeften van mensen met kanker.