![Desserten en snacks](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_dessert-et-en-cas.png)
Desserten en snacks
![Vegetarisch](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_vegetarien.png)
Vegetarisch
![Feestelijk recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-festive.png)
Feestelijk recept
![Winter](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_hiver.png)
Winter
Ingrediënten
- 1 ananas
- 6 vanillestokjes
- 150 g poedersuiker
- 4 bollen vanille-ijs
Voorbereiding
Snijd de ananas in ringen van +- 1 cm dikte. Snijd de vanillestokjes in 4. Prik de vanillestokjes in de ananas. Wentel de ananas in de poedersuiker. Gaar de ananasschijven aan elke kant ongeveer 5 minuten in de oven op 180° C, op het einde telkens even met grill.
Serveer meteen, met een bol vanille-ijs aan elke kant.