Vispannetje met venkel

Vispannetje met venkel

Dit recept zit vol gezonde stoffen, door de waaier aan ingrediënten en de variatie aan groenten en kruiden/specerijen. Bovendien gaat er niets verloren, omdat alles in één pannetje bereid wordt.
Vispannetje met venkel
30MIN. + 25MIN. KOOKTIJD
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Visgerecht
Visgerecht
Gezond recept
Gezond recept
Herfst
Herfst
Lente
Lente
Winter
Winter
Zomer
Zomer

Ingrediënten

Voorbereiding

Pel de uien en hak ze heel fijn. Dompel de tomaten even in kokend water, pel en ontpit ze. Maak de venkel schoon en snijd hem in stukjes.
Neem een stoofpan, verhit de olijfolie en laat de uien, de look en de venkel goudbruin bakken.
Voeg vervolgens de tomaten, de saffraan en de rijst toe. Goed mengen en overgieten met de bouillon.
Deksel erop en gedurende 15 à 20 min. laten koken.
Kruiden met cayennepeper, peper en zout. Schik de visfilets op de groenten en laat gedurende 8 min. op een zacht vuurtje stoven.
Strooi er peterselie over en besprenkel met citroensap. Meteen opdienen.

Meer inspiratie