![Vegetarisch](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_vegetarien.png)
![Veranderde smaak](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_plat-principal.png)
![Tijdens een kanker](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_pendant-le-cancer.png)
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
![Lente](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_printemps.png)
![Winter](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_hiver.png)
![Zomer](https://kanker.be/wp-content/uploads/2024/01/FCC_icones_recettes_ete.png)
Ingrediënten
- 2 grote aardappelen
- 2 wortelen
- 2 courgettes
- 2 grote eieren (of 4 kleintjes)
- 1 tl kurkuma
- 3 el geraspte parmezaan
- Peper
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging,vermoeidheid)
Klik hier voor tips bij aversie (afkeer) van bepaalde voedingsmiddelen, smaak- en reukveranderingen.
Dit is een recept uit het boek van Isabelle Delaleu ‘Mes
recettes santé pendant un traitement anticancer’ van uitgeverij
Leduc.s.
www.editionsleduc.com/produit/414/…
www.facebook.com/mesrecettes…