![Visgerecht](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_plat-de-poisson.png)
![Tijdens een kanker](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_pendant-le-cancer.png)
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
![Lente](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_printemps.png)
![Winter](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_hiver.png)
Ingrediënten
- 4 tongscharren of andere witte vis (in filets)
- 2 el. bloem
- 2 eiwitten
- 4 el. paneermeel
- Voor de remouladesaus : 150 g mayonaise - 125 g zure room - 2 el. citroensap - 2 kl. mosterd - 3 augurken - 1 el. verse kervel (of gedroogd) - 1 el. verse dragon (of gedroogd) - peper en zout naar smaak
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging,vermoeidheid)
Dit is een recept uit het eindwerk van Christophe Godefroidt, ontwikkeld in samenwerking met de opleiding bachelor in de voedings- en dieetkunde, Katholieke Hogeschool VIVES en met Stichting tegen Kanker.