Quinoasalade met feta en granaatappelpitjes

Quinoasalade met feta en granaatappelpitjes

Quinoasalade met feta en granaatappelpitjes
30 MINUTEN
Glutenvrij
Glutenvrij
Sla
Sla
Vegetarisch
Vegetarisch
Voorgerecht
Voorgerecht
Tijdens een kanker
Tijdens een kanker
Zomer
Zomer

Ingrediënten

  • 50 g quinoa
  • 1/4 courgette
  • 1/4 paprika
  • 75 g kikkererwten uit blik
  • 20 g veldsla/babyspinazie
  • 30 g granaatappelpitjes
  • 50 g feta
  • Sap van een citroen
  • Peper en zout

Voorbereiding

Kook de quinoa zoals de aanwijzingen op de verpakkingen. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Spoel de kikkererwten af. Was de veldsla/babyspinazie. Snijd de granaatappel en haal er de pitjes uit.
Doe al deze ingrediënten bij elkaar in een kom en overgiet met citroensap.
Scheur de feta in stukjes en voeg toe aan de salade. Breng op smaak met peper en zout.

Meer inspiratie