Pudding, wie kan eraan weerstaan? De honing, kiwi en kokosmelk in dit recept voegen een zweem van zoetheid toe aan de neutrale smaak van het chiazaad – een superfood bomvol vezels, eiwitten en andere voedingstoffen.
![Kokospudding met chiazaad en kiwi](https://kanker.be/wp-content/themes/fcc/assets/build/images/icon_clock.d4af305b.png)
5 MINUTEN
![Glutenvrij](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_sans-gluten.png)
Glutenvrij
![Lactosevrij](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_sans-lactose.png)
Lactosevrij
![Vegetarisch](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_vegetarien.png)
Vegetarisch
![Vrucht](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_fruit.png)
Vrucht
![Tijdens een kanker](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_pendant-le-cancer.png)
Tijdens een kanker
Ingrediënten
- 10 g chiazaad
- 225 ml volle melk (eventueel lactosevrij)
- 1 kl honing
- 1 kiwi
- 10 g amandelen
Voorbereiding
Meng het chiazaad met de kokosmelk en honing in een kom. Schenk dit mengsel in een glas en plaats het gedurende 1 uur in de koelkast.
Wanneer het chiazaad uitgezet is, is de pudding klaar.
Snijd vervolgens de kiwi in blokjes en de amandelen in kleine stukjes.
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid