Kokospudding met chiazaad en kiwi

Kokospudding met chiazaad en kiwi

Pudding, wie kan eraan weerstaan? De honing, kiwi en kokosmelk in dit recept voegen een zweem van zoetheid toe aan de neutrale smaak van het chiazaad – een superfood bomvol vezels, eiwitten en andere voedingstoffen.
Kokospudding met chiazaad en kiwi
5 MINUTEN
Glutenvrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lactosevrij
Vegetarisch
Vegetarisch
Vrucht
Vrucht
Tijdens een kanker
Tijdens een kanker

Ingrediënten

  • 10 g chiazaad
  • 225 ml volle melk (eventueel lactosevrij)
  • 1 kl honing
  • 1 kiwi
  • 10 g amandelen

Voorbereiding

Meng het chiazaad met de kokosmelk en honing in een kom. Schenk dit mengsel in een glas en plaats het gedurende 1 uur in de koelkast.
Wanneer het chiazaad uitgezet is, is de pudding klaar.
Snijd vervolgens de kiwi in blokjes en de amandelen in kleine stukjes.

OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid

Meer inspiratie