![Desserten en snacks](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_dessert-et-en-cas.png)
Desserten en snacks
![Vegetarisch](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_vegetarien.png)
Vegetarisch
![Feestelijk recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-festive.png)
Feestelijk recept
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
Herfst
Ingrediënten
- 4 bananen
- 4 el gemalen kokos
- 2 el olie of 100% plantaardige margarine
- 1 el citroen- of limoensap
- 1 el honing
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225°C.
Meng citroensap en honing. Pel de bananen, snijd ze in de lengte door en leg ze met de bolle kant op een ingevet bakblik. Smeer in met het citroen-honingmengsel, verdeel er de (gesmolten) vetstof over en bestrooi met de kokos. Bak tot de kokos goudgeel is gekleurd.
Serveer indien gewenst met vanille-ijs of een schepje plattekaas op smaak gebracht met vanillepoeder of –essence.