Ingrediënten
- 4 kleine courgettes
- 2 aubergines
- 2 rode paprika’s
- 2 gele paprika’s
- (ongeveer) 150 g halfverse geitenkaas (of parmezaan of buffelmozzarella)
- Olijfolie
- 4 el basilicum (of 6-8 takjes)
- Pijnboompitten of gestampte hazelnoten (naar keuze)
- 2 teentjes verse look (naar keuze)
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Dit is een recept uit het boek van Isabelle Delaleu ‘Mes
recettes santé pendant un traitement anticancer’ van uitgeverij
Leduc.s.
www.editionsleduc.com/produit/414/9782848997544
www.facebook.com/mesrecettessantependantuntraitementanticancer
Zin in nog een kleurrijke salade? Probeer dan zeker de linzenslaatje voor een vezelrijke, plantaardige variant.