Snel klaar salade vol vakantiegevoel. Serveer met brood en je hebt een heerlijke, volwaardige maaltijd op zonnige dagen.
![Griekse sla](https://kanker.be/wp-content/themes/fcc/assets/build/images/icon_clock.d4af305b.png)
20 MINUTEN
![Hoofdgerecht](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_plat-principal.png)
Hoofdgerecht
![Sla](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_salade.png)
Sla
![Vegetarisch](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_vegetarien.png)
Vegetarisch
![Gezond recept](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_recette-saine.png)
Gezond recept
![Herfst](https://kanker.be/wp-content/uploads/2023/11/FCC_icones_recettes_automne.png)
Herfst
![Zomer](https://kanker.be/wp-content/uploads/2024/01/FCC_icones_recettes_ete.png)
Zomer
Ingrediënten
- 1 (Romeinse) sla
- 1 komkommer
- 3 tomaten
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 200 g fetakaas
- Olijfolie
- Azijn
- Peper
- Eventueel : olijven
Voorbereiding
De sla wassen en laten uitlekken. De tomaten wassen en ontpitten. De paprika en komkommer wassen en versnijden. De ui in halve ringen snijden.
Alle ingrediënten mengen in een slakom en de fetakaas, versneden in blokjes, toevoegen.
Op smaak brengen met olijfolie, azijn en peper. Eventueel wat olijven toevoegen.
Serveer met brood.