Ingrediënten
- 300 g kastanjechampignons in schijfjes gesneden
- 50 g walnoten
- 4 el olijfolie (evt helft plantaardige margarine)
- 2 kleine sjalot versnipperd
- 3 teentjes knoflook
- 2 el sojasaus
- 1 kl tijm
- ½ kl peper
- Beetje zout
- 30 gr verse basilicum
- Tofunaise ( 100 gr tofu – zonnebloemolie – mosterd – citroensap- peper en een beetje zout)
Voorbereiding
OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is mogelijk rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid).
Dit is een recept van chef Cathy Goyvaerts van Wonderworld, dat ze bereidde tijdens een ‘veggiedemo’ rond vegetarisch broodbeleg van EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief) voor de collega’s van Stichting tegen Kanker.
Zin in een andere warme vegetarische salade ? Probeer dan onze linzenslaatje.